2022532.jpg

Pilttien tamineita. En ole kyllä päätellyt, kuten kuvasta näkyy, mutta jos tänään viittisi heittää nuo kosteana pyyhkeen väliin. Parempia kuvia sitten kun työt on pääteltyinä täysin valmiina. Sen verran vaan, että kun tein nuo vauvan pökät ohuesta vauvalangasta, niin kesti kyllä mukamas niiiin kauan tekoprosessi kun edelliset tein paksummasta Luxus Wind -langasta. Tarkoitus olisi vielä tehdä samaisista vihreistä nuttu housuille kaveriksi. Harmi vain kun lanka on loppumassa, eli tarvitsisin sitä lisää. Rojekti on siis jäähyllä, kunnes pääsen Harjavaltaan ostamaan lisäystä lankavarastoon. Kuvan sukat ja tumput tulossa lähipiiriin. Tein ne, kun vähän pyydettiin:).

2022531.jpg

Nämä taas liittyy seuraavaan projektiin. Kaivoin ne laatikoiden kätköistä. Jospa raaskisin vihdoinkin ne käyttää. Raitaa on taas tulossa. Sorkke, taidan olla niin ennalta-arvattava. Can't help myself!


2022533.jpg


Sitten yhtenä päivänä mulla oli vähän tylsää, ja aloin kehittelemään omaa tuoteperhettä vauvan vaatteille. Oikeasti halusin vaan piirrellä, ja Piltit Silkkilampaat syntyi ihan vahingossa. Ajattelin jatkossa jakaa kaikki noille tuttujen pilteille väsätyt pienet tekeleet joko Pinkit tai Villit Silkkilampaat -nimen alle. Pinkit Silkkilampaat pitäisi sisällään enempi tyttöjen tamineita ja Villit Silkkilampaat olisi poikien tai miksei rasavillien tyttöjenkin kategoria. Tuossa ylhäällä luonnos logosta, vaikkei se kaikkien mielestä kyllä lampaalta näytä. Kiusasin poikaystäväparkaa hyvän aikaa jankkaamalla "Arvaamikätääon? Ei, ei se ole pupu, arvaa uudestaan. Ei, ei se ole lehmä, arvaa uudestaan. Ei, ei se ole kissa, arvaa uudestaan, jne." Eikä se ees keksinyt lopultakaan, vaikka yritti tosi kovasti mun painostuksen alla:). Ja olen mä jo kirjoneule-kaavionkin Silkkilampaiden logosta saanut tehtyä. Vielä pitäisi saada se testattua neuloen. Mutta testaan sitä heti seuraavan piltin jakkuun tai housuun, kun on ohjelmassa. En mä mitään mallitilkkuja...

On tosi paljon ideoita ja töitä jotka haluaisin tehdä. Mutta murto-osan vaan ehtii. Jos joku vielä miettii mitä antaa mulle joululahjaksi, niin toivoisin lisää aikaa jolloin ehtis neuloa... Kiitos.