Olimme pitkän viikonlopun pääkaupungissa koko perheen voimin koirat mukaanlaskettuna. Kissat olivat laiskanlötkeinä talovahteina. Miniloma oli ihana irtiotto kotiympyröistä, sain jopa sen haaveilemani cappuchinon lapasiini. Pientä touhua ja lämpöä ei minilomasta puuttunut, mutta niitä oli oivallisessa suhteessa, joten hieno viikonloppu oli taattu.

 

Lapsella oli lahjakortti ihanaan myymälään, jossa oli värikkäitä ja kekseliäitä pikkuihmisen vaatteita. Lahjakortti oli kirjoitettu reippaalle summalle, ja samaanaikaan liikkeessä oli iso ale, joten pikku-keijumme sai ison kasan hienoja vaatteita. Suosikkini on tämä mekko.

Vähäsen retro-fanaattista äidiltä, mutta en ole vielä saanut kylliksi väreistä ja selkeänherkullisista kuoseista...

Yhdet polvipituiset punaiset pöksyt puuttuu kuvasta, sillä ne olivat käytössä mekon kanssa ja nyt niissä on banaania. Isonpieni tyttäremme aloitti kiinteiden maistelun parisenviikkoa sitten puolivuotiaana!

Ärähtäkää, jos kuvasin jonkun teidän parveketta, mutta siskon huomattua tämän, olin aivan haltioissani! Siis kangaspuut parvekkeella! Maalaispaakun mielestä tämä on melkein absurdia, kaupunkilaisen mielestä varmaan ainut vaihtoehto, jos kämpässä on niukat neliöt. Harmi etten nähnyt kertaakaan ketään paukuttelemassa puita, se olisi ollutkin täydellistä.

Ebenpuiset puikot ostin Hakaniemen hallin 2. kerroksesta.  Edelliset katkaisin, kun niin väänsin ja vanutin kavennustilanteessa. Näitä pitänee kohdella hellemmin. Tässä tulossa Sirdarin baby bamboo-langasta legginsit tyttärelle. Kovin en ehtinyt tikuttaa, oli niin vauhdikasta.

Löysin kaikki nämä pienet aarteet kierrellessäni keskikaupungilla. Tämmöisiä ihania turhuuksia. Onneksi ei liian usein tule missään käytyä... Viikonloppu oli kyllä aivan ihana. Taidampa oikein keittää aamukahvit ja muistella kesäisen Helsingin tunnelmaa.

Mitäköhän muodostuu, jos yhdistää kahden allaolevan kuvan asiat? Hyvä mieli ainakin!?!