Kovasti tekisi mieli neuloa jotain kananpojan keltaisesta. Montaa kerää moista lankaa ei taida varastoista löytyä (ellei sitä sitten ole jossain hyllynnurkassa piilossa, mikä oikeastaan on täysin mahdollista). Fifi III valmistui tänään, ja on nyt piilossa kissoilta ja pingottumassa patjan alla. Siitä tuli kyllä hieno:). Lankanahan oli Sandnesin Sisu (50g=160m), värinä vaaleanvihreä. Huomenna tai ylihuomenna tulee digikuvaa tänne, kunhan huivi on kuiva ja malliinsa mukautunut. Vähän harmittavaisesti kävi langan kanssa, sillä mullahan oli sitä kaksi kerää. Tänään aamupäivällä huomasin paniikissa, että eihän se riitä. Oli sitten pakko lähteä aamulla shoppaamaan vielä yksi kerä ennen kuin kaupat sulkeutuivat pääsiäislomilleen. Kolmatta kerää kului siten vain muutama metri, vasta päättelykerroksella jouduin sen ottamaan mukaan. Jos olisin ajoissa tiennyt, niin olisin tehnyt huivista mallikerran pienemmän ja säästynyt ostamasta kolmannen kerän, taikka sitten olisin suosiolla ostanut heti kolme erää ja tehnyt huivista muutaman mallikerran isomman. Nyt kyllä olen kokoon ihan tyytyväinen. Tuosta jäljelle jääneestä melkein kokonaisesta kerästä voisi neuloa vaikka pipon, jos vain kiva ohje jostain löytyy (ja lanka riittää:).

Tänään taas oli pari kerää minun einiinhyvästä -piilosta kadonnut, kun Oskari -kissa oli ryhtynyt leikkiin. Pitänee esitellä tuholainen, joka alla olevassa kuvassa niin viattomasti killistelee:).500727.jpg

Lauantai-ilta käy kymmentä, ja olisi pieni syyhy aloittaa taas uusi työ. Päättämättömänä taidan sittenkin tehdä sitä jo aikaisemmin aloitettua kukkahuivia (virkkaus), niin ettei tarvitse sen kummemmin ajatella. Kunhan virkkailee menemään ja katselee samalla telkkaa.

Torstaina posti toi mun Lankalinjalta tilaamani tuotteet:

500730.jpg

Vasemmalta lähtee; ihanan vihreä merinosilkki, josta lähtee tulemaan huivia (kuva ei anna  värille oikeutta), kolme kerää lilaa Sandnesin Kittenmohairia (huivi ehkä talvisesongille), punaista Tovea tuli kolme kerää (siitä lähtee tulemaan mun uusi huovutettu uimahallikassi), kolme kerää vaaleansinistä Lanettia (väri ei ollut ihan niin hieno kun kuvittelin, joten siitä ei tulekaan mulle huivia, mutta hienon poikavauvan nutun siitä saa, kun sävy on niin vaaleakin), kolme kerää ruskeaa alpakkaa (tulee mitä tulee:).

Kovasti oli viime viikolla kiirettä, ja siksi ei muuta kuin huivi ole valmistunut. Yllättävän nopeasti Fifi III silti valmistui, viikko siihen taisi mennä, vaikka tuntui ettei koskaan ollut aikaa kutoa kuin korkeintaan pari kerrosta. Voipi olla että suurin sutina puikoilla kävikin perjantaina, joka oli ensimmäinen pääsiäisvapaa. Ihanaa kun on välillä tämmöisiä pidennettyjä viikonloppuja:). Taidampa nyt palailla virkkauksen ääreen ja postailen lähipäivinä lisää, kun on jotain oikeaa näytettävääkin. Ja pitänee hiukan penkkoa kaappeja jospa sitä keltaista jostain pari kerää esiin pompsahtaisi:).