...Nimittäin mulla on tällä hetkellä menossa joululahjan neulominen. Aloitin kyllä ennen joulua, mutta sitten nuo pienokaisen neuleet ajoivat edelle. Pipo valmistui jo ennen joulua, mutten halunnut antaa sitä ilman lapasia. Nyt ne lapasetkin ovat jo alussa!  Tämän vuoksi en malttanut olla tulematta tänne kehumaan itseäni:

Lapsukaisemme kastemekko on  valmis. Neidin Suuri Päivä on ensi lauantaina, joten en viitsi etukäteen tämän  tarkemmin esitellä hamosta, mutta jahka hän sen päälleen lauantaina saa, tulette saamaan kuvia. Tämän kanssa ajoitus kerrankin osui kohdilleen. Olin etukäteen laskenut, että jos kerää kohden menee kolme päivää, tulen saamaan tämän hyvissä ajoin valmiiksi. Tässä osoitus siitä, että osaan edes joskus tehdä jotain hyvissä ajoin... Ei puhuta niistä muista ristiäisvalmisteluista...:)

Vaikka kevät lähenee violetit ja aniliinit sävyt ovat suosikkipaletissani. Hyllyllä odottelee vuoroaan ihanainen lanka, josta meinaan tehdä lapsukaiselle samanmoisen haalarin kun aiemmin sini-vihreästä, mutta hiukkasen isomman tietysti. Lapin lomalla pitää olla uusi out-fit! Johtaja kutsuu, joten menen tarjoilemaan hänelle maito-drinkin! Palailen mekko-asiaan viikonlopun jälkeen.