Villiviini-mekko lojuu edelleen sileytys-operaatiossa patjan alla. Ei ole vieläkään kuiva, joten ei siis vielä tänään kuvaakaan. Seuraava projekti on silti jo aluillaan. Tarkemmin ajatellen seuraavaT. Novitan syksyn lehden ohjeella olen tekemässä palmikkokassia Isoveljestä. Lisäksi tämä ihana alpakkasilkki on pyörähtänyt puikkojen ympärille (Oskari esittelee).

872852.jpg

Ihana harmahtavan vihreä sävy ja lanka, jossa 60% alpakkaa, 30% merinovillaa ja 10% silkkiä. Lanka on lähtöisin suosikkilankaliikkeestäni Ju-Hannasta Harjavallasta. Paljon ihania lankoja ja värejä löytyy kyseisestä liikkeestä, sekä loistava palvelu. Suosittelen poikkeamaan, jos joku lähimaastossa asuva ei vielä paikkaa ole hoksannut (ei ole maksettu mainos:).

Syksy on tullut ja sen huomaa heti aikaansaatujen silmukoiden lukumäärässä. Villiviini-mekko valmistui viikossa, vaikka sen läheinen sukulainen Myrtillus-mekko lojui puikoilla viikkokaupalla. Koleat kelit tekee sen, että mieluusti viettää aikaansa sohvallakin. Tänään satoi melkein koko päivän, ja kävin kyllä omasta puolestani mielelläni juoksulenkillä sekä ulkoilutin koiraa kävellen. Koiraa vaan ei olisi millään saanut ulos kun satoi, varsinainen pikku-neiti. Silkkaa legendaa lienee väittämä, jonka mukaan silloin on koiran ilma kun sataa.

Jatta esitteli blogissaan Ellosapinointi-villatakin, joka oli mielestäni melkoisen hieno. Vähän samantyylistä, joskin hiukan eri yksityiskohdilla, tekisi mieleni väsäillä. Ajatuksissani olisi käyttää siihen uutta Novitan Mambo-lankaa, vaikka en kylläkään tiedä onko moinen kovin arvokasta. Tänään katselin silmät kiiluen vanhaa mustaa villatakkiani, joka on hiukan virahtanut ja malliltaan lösähtänyt. Ajattelin, että jospa purkaisin sen, ja tekisin langasta uuden (takki ostettu muinoin H&M:stä). Mutta kuten arvata saattaa, neule on 100% tekokuituhuitulaa, joten eipä kiinnosta semmoisen takia hikoilla tuhansia silmukoita. Ja saattaapi olla että lanka olisi muutenkin liian kauhtunutta enää käytettäväksi. Nukkaa taitaa pukata paikasta jos toisestakin.

Ensi viikolla iltavuoroa, joten voin hyvällä omallatunnolla neuloa vielä pari tuntia ja katsella töllöstä kaikkia viime viikolla tallentamiani ohjelmia. Hiphei, hauskaa viikon alkua kaikille!