Purjehdustervehdykset! Oli mulle melkein eka kerta, ja hieno kokemus. Saaristossa oli niin kaunista...

795696.jpg

Sain väännettyä yllättävän vähän tätä Shetland Triangleani. Tilasin aikoja sitten Wrap Styles -kirjan, josta ohje löytyy, mutta vasta nyt pääsin sen kanssa alulle. Monia näitä olen nähnytkin eri neulontablogeissa, siitä ihastuminen. Lankana mulla on virolainen villa, liukuvärjättynä.

Musta-punainen sukka sai parinsa, siitä kuvatukset myöhemmin. Sukan ja huivin lisäksi olen häärännyt pakettia salaiselle neuleystävälle. Jospa sen tulevalla viikolla saisin postiin ja lähetettyä. Enempää en viitsi kuitenkaan asiasta paljastaa, etten jää kiinni:).

Ennen purjehdusta kävin Turun keskustassa ja ihan vahingossa eksyin Piikkopirtaan. Kovasti ei rahaa mennyt, mutta lankaa lähti kiitettävästi mukaan (taas nolona tunnustaa). Liikkeessä oli nimittäin paljon lankoja alennuksella! Kannattaa käydä kurkkaamassa. Otin langoista kuvatkin, mutta jotenkin ylivalottuivat. Yritän myöhemmin uudelleen paremmalla kuvausonnella, ja laitan sitten tänne!

Tämä ilta on varattu tositosi pitkästä aikaa telkkarille ja neulonnalle ilman mitään lisävaatimuksia. Jei! Tässä teille vielä kappale kauneinta Suomea.

795638.jpg