On idea, jossa on ruskan sävyjä ja talven odotuksen tunnelmaa. Paperi täynnä laskuja ja päätelmiä. Millä silmukkaluvulla lähdetään. On selvää minkälaista malllineuletta tullaan käyttämään. Ainaoikealla tulee helma ja takin reunukset. Mallineuleessa kikkaillaan etu- ja takareunoistaan neulotuilla silmukoilla, ja lopputuloksena on paksu ja lämmin neulepinta, josta vinoraita nousee selkeästi esille. On selvää mitä lankaa tulen käyttämään. Punaista. Cascade 220:aa. Aloitussilmukat tulevat puikoille tänään. Tyttären päiväunien aikaan, tai sitten illalla. Tiedän jo senkin, millaiset napit tähän tulee. Ainut epäselvyys on se, tuleeko neuleesta juuri sellainen kuin ajattelinkin.

Punaisen kuvaus saa huokailemaan. Miksi ihana punainen ei toistu yhtä upeana kuin luonnossa? Mutta uskokaa, upea rubiininpunainen se on!

P.S. Olen nähnyt niin paljon kaikkea hienoa viime aikoina eri blogeissa, että riemastuttaa. Tykkään, vaikken olekaan juuri ehtinyt kommentoimaan. On niin paljon kaikkea meneillään juuri nyt.