Mitä aloittaisin seuraavaksi:). Myrtillus-mekko valmistui, ja vähän aikaa olen vain ihaillut sitä ja vähän miettinyt seuraavaa työtä (hyvin vähän). Kiitos kaikille ihanista kommenteista!  Kämmekkäitä olen aloittanut, mutta esittelen sitten kun jompikumpi tai molemmat on valmiina. Isompi työ on edelleen auki, johtuu varmasti myös työ- ja remppakiireistäni. Yhden suunnitelman olen jo piirtänyt paperille, jää nähtäväksi toteutanko sen nyt vai myöhemmin. Toinen mahdollinen työ olisi toppi Novitan Paolasta, jota tilasin Novitaklubista. Ostin neljä kerää ja päätin että siitä on tultava jotain. Lanka on meinaan törkeän kallista. Päädyin tuohon mustaan kai siksi, että haaveilen jonkunnäköisestä pikkujoulujutusta. Jos tekisin sen nyt, ei tarvitsisi viimetingassa tikutella.

774726.jpg

Novitalta on tullut muitakin ihania uusia lankoja. Ihastuttava on esimerkiksi se liila 7-veljes sekä Wool. Tykkään siis liilasta. Myöhemmin syksyllä ilmestyvä mohairsekoitekin vähän kiinnostaa. Koskakohan Novita ryhtyy valmistamaan alpakkalankaa:). Se olisi ihan toiveiden täyttymys. Montaa alpakkalankaa ihanampaa ei ole.

Salaiset neuleystävät on jaettu. Olen innoissani asiasta ja ryhtynyt jo keräilemään ekaa pakettia kasaan. Kaikki tärkeimmät siinä jo on, mutta jotain pientä tykkäisin vielä lisätä. Kiire tässä nyt ei ainakaan ole, sillä muistelisin, että elokuussa sai vasta ryhtyä postituspuuhiin.Kyllä kai pakettiin ensi viikon aikana löytyy se kaivattu täydennys.

Nyt pitäisi lähteä suursiivous- ja remonttihommiin, pitkä juoksulenkkikin pitäisi hoitaa tänään tai huomenna. Äkkiä on tartuttava toimeen, sillä illaksi olen suunnitellut kaikennäköistä. Muunmuassa neulontaa. Neulomusinnostusta!