Niin sitä muutama kuukausi meni Lontoossa asuessa ja hauskaakin oli, tosin puikkoja en pahemmin suhautellut. Lankavarastoa kartutin alkureissusta, mutta tämän vuoden puolella olen pidättäytynyt lankaostoksista. Hyvä minä:). Hiihtolomareissuksi palasin Suomeen ja Ylläksen hankien keskellä tein parit villasukat illalla hiihtolenkkien jälkeen.

1405006.jpg

Tässä ne tylsän tavalliset, joten tilasin rakkaan koirani ryhdittämään kokonaisuutta.

1405029.jpg

Nämä valmistuivat lahjaksi ja tykästyin niihin kyllä itsekin, vaikka ovat nekin aika peruskamaa (tykkään niin tuosta liilasta). Uudella kärkikavennuksella tosin, sillä ovat näköjään Novitalla muuttaneet hiukan vyötteen ohjetta. Muutaman kuukauden neulelakko ei ole mitenkään pahemmin pilannut käsialaani, joten siitä innostuneena aloittelin jo kesäistä villatakkia vanhoista Wooleista. Pitäisi löytää se Myrtillus-mekon serkkukin, eli havunvihreä mekko, joka on ainoastaan kostutusta vailla jossain vaatehuoneeni uumenissa. En vain millään muista mihin sen ennen Lontooseen lähtöäni laitoinkaan... mutta kaippa tuo löytyy.

Mukavaa on olla taas Suomessa ja lueskella tuttuja käsityöblogeja. Jospa itsekin saisi taas langan päästä kunnolla kiinni ja valmista aikaan kaiken muun hyörinän lomassa.