Taas yksi yövuoroviikko onnellisesti takana, ja ylityö-yökin päälle. Kotiuduin hetki sitten, hienoa päästä viettämään viikonloppua.  Tänään sain SNY:ltäni ihanaisen paketin. Tässä tulee!

867354.jpg

Upean punainen Grignascon merinosilkki vei sydämeni ensimmäisellä silmäyksellä. En ole koskaan nähnyt lankaa kyseisen värisenä, siis mielettömän upeana hehkuvanpunaisena. Täydellinen  sävy kyllä, harmi ettei se näy kuvassa ihan aitona. Sävy ei kuitenkaan ole lainkaan jouluinen, vaan syvänpunainen. Merinosilkin lisäksi SNY oli valmistanut minulle huivin salomonin solmuilla. Aivan upea! Vähän jäin ihmettelemään mistäköhän langasta se on tehty. Tästä langasta tulee aivan varmasti ja mahdollisimman pian jotakin hienoa. Ehkäpä jotain kolmiohuivia...

Tämä viikko on mennyt istuksiessa linjan vieressä tämän näköisenä...

867356.jpg

...Ja heiluipa kudinkin ihan yötä myöten, kun linjalla oli hiljaista. Myrtillus-mekko sai sukulaisen Villiviini-mekosta, joka valmistui tänään siitä viininpunaisesta Nalle-langasta. Nyt se sattuu vain olemaan siliämässä, joten kuva myöhemmin. Muutenkin tein mekon äärettömän nopeasti, kun vertaa Myrtillukseen. Villiviinin neulomiseen meni alle viikko, vaikka malli on sama kuin mustikassakin. Myrtilluksen saattaminen kuvauskuntoon oli aika tiukkaa  vääntöä alusta asti. Uusi paranneltu malli siitä kumminkin tuli, sekä käyttökelpoinen vaate äipän viiskymppis -pippaloihin. Ensi postauksessa lupaan esitellä Villiviinin, kunhan saan kuvat otettua:)

Olen jatkuvasti nukahtamassa näppiksn päälle. Parempi kai lopettaa suosiolla tämä postaus ja jatkaa huomenissa uusilla kujeilla.