Tiedättehän ne pirulliset firmat netissä, jotka myyvät  nimikointinauhoja sikahintaan, ja joihin itsekin olen aikoinaan sortunut. Tottakai tiedätte, mutta jokaisen joka on lukenut Hipun omien merkkien teko-ohjeen, ei luulisi lähtevän tilaushommiin. Kun mies osti vähän aikaa sitten meille uuden tulostin-monitoimivehkeen, ja minä sain hankittua kuvansiirtopaperia, ei ollut mitään esteitä yritykselle. Siispä ryhdyin hommiin! Piirsin Paintilla Silkkilammas-logon ja sijoitin mieluisat tekstit kuvan viereen.Tämän jälkeen kopioin sivun täyteen vastavalmistuneita logokokonaisuuksia Wordin puolelle, käänsin kuvat peilikuvaksi ja testisivun jälkeen tulostin täyden sivullisen logoja kuvansiirtopaperille. Leikkasin pari merkkiä irti paperista ja silitin kokeeksi kankaalle, kun en innostukseltani ehtinyt etsimään vino- tai satiininauhaa. Näistä tuli hienot ja ennenkaikkea persoonalliset! Ja näitä voi tosiaan silittää myös satiininauhalle ja mihin vaan, ja pesuakin kestävät. Sit voi tietenkin samalla periaatteella tehdä vaatteisiin vaikka koko- tai pesulappuja.

Hippu on nerokas ja merkkien suunnittelu/toteutus niin palkitsevaa hommaa! Parasta kaikesta on, että työt ovat näiden avulla yksityiskohtiaan myöten itsetehtyjä. Plus että merkkien teko tulee halvemmaksi kuin valmisnauhojen ostelu. Nämä on niin persoonallisiakin, kun voi vaikka jokaikisen silittää eri kankaalle tai nauhalle, eikä tartte pähkäillä miksei pinkkitekstinen lappu oikein passaa okran ja sinapinsävyisen neuletyön kanssa. Mutta siis, tein varmaan itseni selkeäksi. Tehkää näitä!

Hipun lisäksi upea blogi on myös  Eijalla, törmäsin sinne etsiskellessäni yhtä tiettyä Tilda-kaavaa. Olen jokseenkin hurahtanut noihin Tilda-juttuihin, mutta vältän liikaa altistusta, koska aikaa on kumminkin rajoitetusti. Sain avun etsintöihini Eijalta, ja siksi tulettekin pian näkemään pienen ompeluksen, aion tarttua ompelukoneeseen ASAP, kunhan pääsen mummulaan. Oma vanha Singerini kurttuili itsensä ulos luottamuksestani viime kesänä.

Olen maalaillut suuria suunnitelmia ja sadunomaisia haaveita paperille. Aika näyttää toteutuvatko nämä ideat...