Lievä takatalvihan se sieltä paukahti päälle, joten ulkona neulomisen saapi sitten taas hetkeksi unohtaa. Perjantaina oli niin masentava keli, että päätin lähteä Poriin shoppailemaan ruokaostokset. Samalla kolusin hiukan lankakauppoja, ja jotain pientä tarttui sieltä mukaankin. Yksityiskohtiin ja lankakuviin taidan paneutua vasta ensi kerralla. Huivi on nyt täysin valmis:

533687.jpg

                  VIRKATTU KUKKAHUIVI

                  Malli: Novita Talvi 2005

                  Koukku: 3,5

                  Lanka: Novitan Nalle luonnonvalkoinen (menekki 200-250 g)

                  Huivin koko: 170cm (pisin reuna), mallikerran (9 lappua) isompi kuin ohjeessa

533688.jpg

Hapsuja en laittanut, koska ei tällä kertaa ollut semmoinen hapsutusfiilis, on kivampi noin. Tuntuu meinaan että kaikissa mun huiveissa on hapsut.  Ja saahan ne hapsut lisättyä myöhemmin jos tuntuu että ne olis sittenkin ihan jees.

533689.jpg

Kaulassa mä nyt olen huivia pääasiassa käyttänyt... Semmoisen huomion kyllä tein, ettei olis lainkaan paha, jos tämmöinen huivi olisi tehty jostain pehmeämmästä langasta kuin Nalle. Wool on taas hiukan löyhäkierteistä, enkä tykkää virkata sitä. Jos siis vielä yhden tälläisen väsäisin, niin luulen että ostaisin siihen Sandnesin Lanettia, joka on ihanan pehmoista merinovillaa ja paksuudeltaan aika lailla samoissa Nallen kanssa.

Koukku jäi sitten käteen tämän huivin jälkeenkin, ja pieni kesäkassi on tulossa tästä:

533690.jpg

Kämmekkäät valmistuivat lopullisesti tänään, kuva oli jo edellisessä kirjoituksessa. Nyt pitäisi aloittaa joku neulonta, niin että olisi työn alla sekä virkkausta, että neulontaa. Hip hei, lähdempä hakemaan sopivaa lankaa varastoistani, niin että voin aamulla heti aloittaa uutta työtä.