Ilmassa on selkeästi havaittavissa syksyä, toivottavasti pian pääsee kypsiä puolukoita poimimaan (vielä eilen ne olivat raakoja). Nyt kuvaa jo aiemmin pingotuksessa esittelemästäni Shetland Trianglesta.

852840.jpg

SHETLAND TRIANGLE

Malli: kirjasta Wrap Style
Lankana: virolaista villaa, aavistuksen liian vähän (ties mistä tilattua)
Koko: pari mallikertaa liian pieni, mutta meneehän se noinkin (pikkaisen isompi silti kuin kirjan mallihuivi)
Puikot: neloset (nekin olisi voineet olla isommat)
Kuitenkin tykkään tästä vaikka kirjainten välistä voisikin lukea muuta. Huivi lähti synttärilahjaksi siskolleni, ja tietysti unohdin punnita sen, joten ensi kerralla kun pakerran samantyylin huivia olen taas saman ongelman edessä. Minkä verran lankaa on tarpeeksi. Lähikuvaa vielä.

852823.jpg

Voi, miten pidänkään tuosta mallista. Tästä kuvakulmasta näkee silti hyvin, että vitosen puikoilla olisi tullut kivampi ja väljempi lopputulos.

852833.jpg

Päivi-Helenalta sain tämmöisen. Kiitos hirveästi:). Aikaisemmin sain Liisalta Rokkaava  Tyttybloggaaja -tunnustuksen (ja nappi on sivupalkissa edelleen). Kiitoksia kovasti! Pitänee tutkia onko vielä joku ihana bloggailija, jolla kyseisiä nappeja ei ole, jotta voin antaa eteenpäin.

852817.jpg

Tämmöistä valmistuu tällä hetkellä. En kerro siitä vielä enempää kuin että lankana on uutuusvärinen viininpunainen Nalle (joten turha kai huijata että tämä on jotain vanhaa ja varastoista). Olin niin innoissani tuotoksesta, että tilasin HelmiQ:sta viininpunaisia helmiä, jotka mätsäävät lankaan paremmin kuin hyvin. Ne siis liittyvät tiiviisti tähän projektiin. Toinen hankinta tälle viikolle on kauan haikailemani millimetripaperi. Ei siis mikään suuri sijoitus, mutta olen monet kerrat harmitellut, ettei mulla ole sitä. Vähän sama homma kuin oli sen makaroonisiivilän kanssa. Muistan toivoneeni sellaista muovista tuparilahjaksi (muita toiveita en siis esittänyt:), mutta en silti saanut sitä. Multa meni kaksi vuotta ennen kuin sain itse ostettua siivilän, vaikka joka kerta kohtasin harmituksen laittaessani makaroneja. Eikä ollut suuri sijoitus sekään, pari euroa. Tiedättehän, joskus vain jonkin pienen asian toimittaminen voi olla äärimmäisen vaikeaa.

Kuukausi alkaa lähentelemään loppuaan, ja varmaan pian saankin ekan SNY -pakettini. Vähän innoissani jo odottelen sitä. Omalle neuleystävälleni paketti lähti jo jokin aika sitten. Syksyinen sunnuntai on hyvässä vauhdissa, joten taidampa jatkaa viininpunaista projektiani tämän pidemmittä puheitta. Laitan vielä otoksen ihanasta Britasta. Meillä menee hienosti ja kissatkin tuntuvat jo hyvin tottuneen tähän pieneen eläinlapseen.

852927.jpg