1445547.jpg

Kuvassa jo tällä hetkellä valmiina oleva villatakin takakappale. Olen siis pakertanut tuota vaaleanpunaisesta Woolista, malli on jostain melkoisen vanhasta Novitasta. Langan väri ei ihan kiistatta miellytä silmääni tällä hetkellä, jotenkin siitä tulee koko ajan mieleen possu. Malli on siltinkin kiva. Tahti on ollut tätä pari riviä päivässä -mallia, sillä kaksi työtä, juoksu-harrastus ja elukat pitävät aika kiireisenä. Lauantai-ilta tosin saattaisi näyttää valoisammalta neulonnan kannalta, jos vaan jäisi kotiin telkkaria ja kudinta varten.

Uusimmassa Käsityökerhon lehdessä oli myös ihana villatakki-malli, aika klassinen, mutta tykästyin siihen silti. Lankakin oli todella nättiä, omissa varastoissani ei ole vastaavaa, sillä olihan kyseessä Teeteen Primavera. Lanka näyttää olevan kohtuu-kallis, että tulisisi silkki-villatakille hintaa. Kalliista langoista puheenollen, tekisi mieleni nyt lisätä kuvaa VIIME VUONNA OSTAMISTANI langoista, jotka siis sieltä Lontoosta tarttuivat mukaan. Netti vain tuntuu nykyjään olevan niin hidas että menee haitaksi asti. Eli kuvan siirto kameralta Vuodatukseen kestää puoli tuntia... Jospa sitten ensi kerraksi olisi latautunut.

Villatakissa siis etukappaleissa mennään (teen ne samaan aikaan, jotta kuvio ja kaikki kavennukset menisivät samaan tahtiin), aika loppusuoralla. Hihat vielä kokonaan tekemättä. Pikkuhiljaa...

1453929.jpg

P.S. Latautuivathan ne Lontoon ostokset vihdoinkin, eikä kestänyt edes puolta tuntia tällä kertaa. Nämä siis marraskuussa Lontoosta, pari kerää Rowanin Felted Tweediä (upeat värit), pari vyyhtiä tuhottoman kallista ja ihanaa Noroa (tuo ruskea-punainen-vihreä), pari vyyhtiä sinipunaisen-kirjavaa merinovillaa (ei halpaa sekään, sattuu kun muistaa) ja pari kerää Regian ihanaa raitaista sukkalankaa. Noiden lisäksi on kymmenisen kerää kallista villa-kashmir-sekoitetta, joita en kuvaa syystä että ovat muodostumassa paidaksi, jonka olen tehokkaasti torjunut mielestäni jo parin kuukauden ajan. Hienohan siitä paidasta on tulossa, mutta kun montaa projektia pukkaa... Kyllä se paita joskus valmistuu... Ehkä.