1952404.jpg


1952417.jpg

Yksi SPR-pipo taas valmiina. Vaikka ei tämäkään sinne siis mene, kun aion tällä kertaa itse omia, ku on niin komia. Mut seuraava on pakko heittää hetimiten puikoille niin et sinne avustustyöhönkin saan jotain menemään. Sinne siis vasta yksi pipo valmiina kun rakas poikaystävä vei sen toisen miesten pipon:). Mut hyvä vaan et vei, sillä kaikkein tärkeintähän tässä on auttaa lähimmäistään. BTW, räsähtäneen ulkoasuni salaisuus piilee työpaikassani, jossa on kylmä ja käytetään hiukset lätsäyttävää myssyä. Oikeasti en siis ole punanen ku retiisi. Oikeasti en näytä hottentotilta. Oikeesti...


1952436.jpg


KANERVA-PIPO  

Ohje: (Oikeasti vähän muistisääntönä itelleni. Saa tätä muutkin käyttää, mut vastuuta virheistä tai mistään emäkämmeistä en ota) Luo 100 silmukkaa. Neulo 1o, 1n joustinta 10 krs. Neulo sileää 4 krs, vaihda väriä ja uudella värillä 2 krs. Neulo kunnes sileän osuuden korkeus on 21 krs. Aloita kavennukset. Joka kavennuskerroksella häviää 8 silmukkaa. Kavenna tasavälein 1 ylivetokavennus, 2 oikein yhteen. Kavennukset tulevat näin neljään kohtaan. Neulo 3 välikerrosta ennen seuraavia kavennuksia. Kun silmukoita on jäljellä 20 tee kavennukset kuten ennen, mutta välikerroksia vain yksi. Kun puikoilla on jäljellä 4 s, päättele. Kostuta, tee tupsu ja päättele.
Lanka: Seiskaveikkaa 54 grammaa. Tädiltä saatuja jo vanhempaa vuosikertaa. Ihanat murretut punaisen ja lilahtavan sävyt.
Puikot: Kolmepuolikkaat sukkapuikot ja Knitpicksit
Fiilis: Ihan vahingossa tykkään! Kivan reipas. Teen samanlaisen nyt ihan oikeesti sinne hyväntekeväisyyteen.

1952478.jpg


Tämä pitää kyllä vielä kostuttaa ennen oikeaa käyttöä, muuten kaikki kunnossa. Vauvanhaalarista on puntti valmiina. Näyttää kivalta nekin raidat, eikä ole taaskaan tasaraitaa. Jeijee, olen päässyt irti tasaraidan addiktoivasta oravanpyörästä. Olen vapaa! Jossain vaiheessa pitäis kyllä keskittyä vaikka palmikkoon tai johonkin muuhun pintaneuleeseen, vaikka olenkin simppelin ystävä. Vähän pitäis itteetänsä haastaa... Jahas, sitte ulos lenkille koiran kanssa tuonne syyssateeseen ja sen jälkeen neuletta lapaseen.