1960359.jpg


1960333.jpg


Tästä piti tulla täysin samanlainen kuin edellisen postauksen pipo, mutta tästä tuli siltikin jostain syystä enempi sipulikupoli. En tiedä ketä syyttäisin ku itteetäni ja omalle kontolleni en haluais aina mokia ottaa. Hö! Mut ei se mitään. Tämä on sipulikupoli, mut tein tupsusta niin massiivisen ettei sitä juurikaan huomaa. Oikeastaan alkujärkytyksestä toivuttuani huomasin että pipa on ihan okei. Puoli tuntia kyllä treenasin vatsalihaksiani nauramalla, kun poikaystävä pisti tän  päähänsä. Oli niin vajakin näköinen kun otti vielä hassun ilmeen nassulle. Mutta joo. En nyt tiedä jätänkö tän itelle ja laitan sen edellisen postauksen pipon sittenkin menemään sinne hyväntekeväisyyteen. Vai toisinpäin. Nämä on aika samantyyppisiä, en siis todellakaan ite aio pitää kuin toisen. Nyt mulla on siis kaksi SPR-pipoa valmiina. Yks meinaa vielä tulla. Aloitan luomistouhut aivan näillä namiskoilla kun saan kirjoituksen ehtymään.

1960329.jpg

VAJAKKI -PIPO

Ohje: Oma, en taida viitsiä ryhtyä kirjaamaan ylös, kun väärin se kumminki tulisi:). Kanerva-pipan ohjetta mukaillen kumminki valmistu. 100 silmukkaa loin.
Lanka: 7-veikka, apautti 60 grammaa. Kaijan lankakätköistä ihanat murretut sävyt jälleen.
Puikot: Neloset Knitpicks -pyöröt ja sukkikset lopussa. Tupsu Aino Aalto-lasin isomman puolen mukaan.
Fiilis. Okei. Kivan kasari tupsunsa ansiosta, kuitenkaan ei liian (jätin neon-värit valitsematta). Nämä 7-veikka pipot valmistuu vauhdilla. Ero on aika huikea verrattuna Nalleen. Tai sitten vain kuvittelen niin, tai olen tikuttanut näitä pipoja jo niin monta lyhyessä ajassa, että alan oppia.

Kiitos. Jatkan nyt sinisen ja graffitinharmaan seiskaveikan kanssa. Ja viime vikkoisen C.S.I:n...