963860.jpg

Tästä tuli mun makuun aika kiva, ja koiralla pysyy lämpö jäsenissä kylmälläkin. Brita kun tuntui tärisevän kerran jos toisenkin aamuviimassa. Nyt ainakin vähän helpottaa! Hjertegarn Palino on muuten ihana lanka, en ole aikaisemmin tähän törmännyt, mutta nyt tarttui Harjavallasta käteen ja heti puikoille. Lankaa jäi vielä lapasten tai pipon verran. Ehkäpä väsään itelleni siitä jotain, niin ollaan sitten ihan samiksia koira ja minä:).

963848.jpg

Malli on ihan oma, koiran päälle sovittamalla tehty. Neule on 2 oikein 2 nurin, kaksi kerrosta kohdakkain, jonka jälkeen seuraavat 2 silmukan verran vasemmalle. Siitä tuli mielestäni hauska vinoraitavaikutelma. Tykkään mallineuleesta, sitä voisi käyttää uudemmankin kerran vaikkapa johonkin neuletakkiin tai vastaavaan. Puikkoina mulla oli kaksipuolikkaat pyöröt, langan laatu 100 % merinovillaa. Aivan ihanaa siis, taisin tosin jo mainita siitä;).

Vähän hitaanlaista on eteneminen kaikkien neuleiden kanssa ollut, mutta joka päivä ainakin jotain teen, vaikka se sitten olisikin vain kaksi kerrosta sukanvartta. Jatkan jälleen harjoituksia