Mallitilkkuja on vännetty villatakkia varten. Tähän lopulta päädyin.

918036.jpg

Nuo nyppylät ihastuttivat ja vaikuttivat lopulliseen päätökseeni. Villatakki on nyt aloitettu ja teen sitä aina kun aikaa löytyy enemmän kuin puoli tuntia. Tuo palmikko-nyppylä-jupakka vie aika tavalla tilaa leveyssuunnassa, joten etumukseen ei paljon muuta mahdukaan. Takakappale tulee pelkkää sileää neuletta. Mielestäni liika on liikaa noissa palmikoissa, joten jätin takakappaleen rauhaan palmikoilta.
Pikkutyönä sain aikaiseksi kämmekkäät.

918034.jpg

Toinen tosin on vielä hiukan kesken. Tykästyin Nallen uusiin väreihin sen verran paljon, että ajattelin tehdä samalla raidoituksella vielä piponkin. Pikkasen niinkun työmatkalämmikkeeksi. Pipoa pitää vähän miettiä. Haluaisin että pipo on semmoinen että hiukset mahtuu ponnarina alle, koska töissä pitää olla hiukset kiinni ja laitan ne yleensä jo kotona kiinni. Mulla on vaan aika isot hiukset, joten pitää tehdä kauhia sipulipussi, jotta saan kaikki sullottua sinne alle. Otan varmaan vanhasta "sienipiposta" mallia. Se on ainakin ollut kovassa käytössä ja hyväksi todettu. Jopa hilpeyttä se on herättänyt monessa kanssamatkaajassa. Se korvilla pääni näyttä ihan  avaruusolion kuupalta.

Viikonloppuna matkaan Poriin tätejäni moikkaamaan. Lupasin toiselle väsätä semmoisen Myrtillys- ja Villiviinin sukuisen mekon. Pitkähihaisuus olisi kuulemma valttia. Katsotaampa nyt, miten asia etenee. Varmaan joudun jättämään villatakin hetkeksi jäähylle, jos ideasta tulee totta.