Kesän viimeinen maratonini, elikkäs Helsinki City Maraton selvitetty. Viisi kertaa olen maratonin pääkaupungissamme juoksennellut ja samat ovat maisemat joka kerralla. Onneksi ovat edes kivat. Nyt pari viikkoa aion ottaa erittäin löysästi, ja sitten palaan taas pikkuhiljaa juoksun pariin ja rupean suunnittelemaan ensi vuoden maraton-ohjelmaani. Helsinki-cityssä oli tänä vuonna ihan kelpoinen keli, joten eipä voi valitella. Juoksu sujui rennon reteästi ja tasaisella vauhdilla lähdöstä maaliin. Hienoa!
Neulerintamalla on vähän hiljaisempaa. Yksi uusi työ silti pingotuksessa.

838162.jpg

Meikäläisen ensimmäinen Shetland Triangle -kolmiohuivi. Oli pakko kun kaikki muutkin... Mutta tämä olikin oikeasti tosi helppo malli, vaikka olin kuvitellut jotain ihan muuta. Puikot olisivat kyllä voineet olla millin isommat. Lankana on virolaista villaa. En ole ihan varma, mutta muistaakseni siitä ei ole montaa kuukautta, kun ostin kyseisen langan jostain. Ihan kivasti menee liukuvärit, vaikka ei tämä ihan paras huivini olekaan. Varmaan muutama lisäkuva tulevaisuudessa, kunhan saan tekeleen pingotuksesta päivänvaloon. Tässä se näyttää hieman ankealta pimennetyssä makuuhuoneessani.

Seuraava työ... En ole vielä päättänyt, mutta ajatukset risteilevät kuumeisesti. Monta hienoa ideaa on mielessä, mutta nähtäväksi jää, mikä ehtii ekana puikoille. Ihan syksyinen olo jo on, joten mitään kesämäistä hipistystä on turha aloitella, kun se ei kuitenkaan pystyisi inspiroimaan alusta loppuun. Nyt on kyllä ihanan kevyt olo. Suurimmat stressin paikat ohitettu, vuoden maratonit selvitetty ja kissat sekä uusi perheenjäsen kotona. Tiedossa paljon neulontaa ja rauhallisia koti-iltoja. Ehkäpä sitä sitten samalla ehtisi telkkarinkin aukomaan muutamana päivänä viikossa....