681894.jpg

...Semmoinen meillä nyt on, ainakin ilmallisesti. Perinteisestihän juhannuksena sataa ja on kylmä. Nyt tämä meno loppui, ja ulkona on lämmintä ja ihanaa. Juhannusyökin oli käsinkosketeltavan lempeä ja täydellinen.  Lomaa edeltävä viimeinen työpäivä oli maanantai. Tiistaina ja keskiviikkona tosin matkustin Turkuun elvyttämään Anne-nukkea (SPR:n EA1). Ensi viikko menee painiskellessa näyttötutkinnon kanssa Tampereella. Eli vähän pinnistystä vielä ennenkuin varsinainen kesäLOMA alkaa!
Viime viikolla olen väsännyt parhaani mukaan kuvassa näkyvää hamoista.  Alkukerrokset ovat olleet puikoilla jo ties kuinka kauan, innostuin nimittäin Novitassa olevista hameiden malleista. Tämä malli on (valitettavasti) omasta päästäni. Siten valitettavaa, että mittaillessani huomasin senttejä kertyneen helmaan ihan liikaa. Eli pieni muutos suunnitelmaan, purkaa en aio. Itken vasta sitten kun valmis hame on ruma ja epäsopiva ja pohdin että miksi en purkanut silloin kun työssä oli vasta reilu parikymmentä senttiä tehtynä. Jatan blogia selaillessani huomasin hänenkin haaveilevan jonkinnäköisestä mekosta (mulla tosin ihan erilainen visio, hänellä oli ihania palmikoita, pitkiä hihoja ja kaikkea). Hänen löytämästään mallikuvasta sain silti ahaa-elämyksen, sillä muotilehden tytöllä oli neulotun mekon kanssa kumisaappaat. Huomasin että munhan Hai-saappaat on ihanmelkein samaa sävyä kuin työn alla oleva mekko. Siis wau! Oiskohan hiukan komiata klompsotella menemään vaikka mustikkametsään mekko päällä ja Hait konteissa, ja vielä  sävy-sävyyn... Ainakin melkoinen näky se olisi.

Lähestyvästä konkurssista huolimatta tilasin Tinttamarellista 3 mm:n pitsi-addit ja hiukan lankaa. Semmoinen menekki oli noilla pitsipyöröillä ollut, että enää kolmosia oli jäljellä. Puikot näytävät kivoilta, pian pääsen niitä myös testailemaan, sillä lahjaksi tarkoitetun huivin lankakin tuli pitkän odottelun jälkeen. Alla olevista langoista en tiedä vielä. Huivia niistä varmasti lähtee tulemaan, mutta mallista ei ole  minkäänlaista tietoa.
681921.jpg
Näin siis täällä. Ei mitään kovin valmista ole ilmassa. Katsotaampa mitä Tampereen viikko tuo tullessaan, perjantaina palailen sieltä tänne Käpylään. Hauskaa Juhannusta kaikille!